flutemagic.nl

 

NIEUWS/CONCERTEN

Beste klanten,


goed nieuws!!


Ik kan weer werken in het atelier in Mook bij goudsmid Marc de Roeper!!


Er zal wel een protocol gevolgd worden om te zorgen dat het corona-virus geen kans krijgt. Het betekent dat u de fluit langer zal missen omdat er een quarantaine nodig is van drie dagen.

Ik wil u vragen om van tevoren de kleppen en het kopstuk van de fluit goed af te wrijven met een tissue dat bevochtigd is met spiritus; zo ook het blaasgat met een met spiritus bevochtigd wattenstaafje.


Binnen een bereik van 20 kilometer kan ik de fluit komen ophalen en brengen. Voor deze service vraag ik een vergoeding van € 10,- ophalen en € 10,- brengen. De afspraak gaat via de mail: info@flutemagic.nl


Boven een afstand van 20 km is het nodig dat u de fluit aangetekend opstuurt, dat kost u (€ 8,95). Voor terugzending vraag ik een vergoeding van € 15,-.


Om uw fluit veilig te verzenden is het nodig om de fluit eerst in zijn eigen doos ‘vast’ te leggen zodat de fluit niet rammelt. Daarna legt u de fluit in een ruime doos waarbij de fluit aan alle kanten is omgeven met vulmateriaal: proppen papier of bubbeltjesplastic. De doos voorziet u van de adresgegevens:


Frans van Geffen Fluitreparaties

p/a de Hove 3

6585 AN Mook


U begrijpt dat dit alleen op afspraak gaat via de mail: info@flutemagic.nl

De fluit blijft na aankomst twee dagen liggen in quarantaine.


Waarschijnlijk zal ik december 2020 mijn nieuwe werkplaats in Gassel bij Grave in gebruik kunnen nemen.

Cilia van Uffelen wil ik hartelijk danken omdat zij in de tussentijd bereid was om reparaties te doen. Zij heeft een reparatie-atelier in Someren, N-Brabant.


Omdat ik een achterstand heb opgelopen maak ik voor alle aanmeldingen een wachtlijst.


Ondertussen wens ik u allen gezondheid en veel plezier in het fluitspel toe.


                                                                                Frans van GeffenBTW nummer: NL001302251B33