flutemagic.nl

 
Welkom op flutemagic.nl :
         Frans van Geffen Fluitreparaties te Gassel

Beste klanten,


wanneer u mij een email stuurt dan zal ik u antwoorden.

Mail naar :


info@flutemagic.nlHet corona-protocol is op dit moment losgelaten; om te zorgen dat het virus geen kans krijgt blijf ik voorzichtig. Daarom wil ik wil u vragen om van tevoren de kleppen en het kopstuk van de fluit goed af te wrijven met een tissue dat bevochtigd is met klein beetje spiritus; zo ook het blaasgat met een met spiritus bevochtigd wattenstaafje.


Door mijn verhuizing woon ik nu op 20 km van Nijmegen. Om u tegemoet te komen kan ik binnen een bereik van die 20 kilometer uw fluit komen ophalen en brengen. Voor deze service vraag ik een vergoeding van € 10,- ophalen en € 10,- brengen. De afspraak gaat via de mail: info@flutemagic.nl


Boven een afstand van 20 km is het nodig dat u de fluit aangetekend opstuurt, dat kost u (€ 9,20). Voor terugzending vraag ik een vergoeding van € 15,-.


Om uw fluit veilig te verzenden is het nodig om de fluit eerst in zijn eigen doos ‘vast’ te leggen zodat de fluit niet rammelt. Daarna legt u de fluit in een ruime doos waarbij de fluit aan alle kanten is omgeven met vulmateriaal: proppen papier of bubbeltjesplastic. De doos voorziet u van de adresgegevens:


Frans van Geffen Fluitreparaties

Molenakker 5 D

5438 NE Gassel


U begrijpt dat dit alleen op afspraak gaat via de mail: info@flutemagic.nl

De fluit blijft na aankomst twee dagen liggen in quarantaine.


Ondertussen wens ik u allen gezondheid en veel plezier in het fluitspel toe.


                                                                                Frans van GeffenBTW nummer: NL001302251B33